Wimperlift

Wimperlifting van Elleebana

Wil je graag mooie, gekrulde wimpers, maar vind je extensions toch iets teveel van het goed? Dan is de wimperlift perfect voor jou! Wimperlifting is een behandeling van je eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. Je wimpers worden gekruld en een laagje coating zorgt ervoor dat de krul minimaal 6 tot 8 weken blijft zitten.

Voordelen van de wimperlift.

* 6 tot 8 weken mooie gekrulde wimpers

* Geen wimperkrultang meer nodig

* Een mooie, open oogopslag

* Erg comfortabel en zeker niet pijnlijk

* Unieke formule dat zorgt voor gezonde wimpers

* Geschikt voor korte en lange wimpers

Wimperlifting in Houten met Elleebana

We liften je wimpers met siliconen rods, die er in verschillende maten zijn zodat de wimperlift precies geschikt is voor jouw wimpersoort en wimperlengte. Deze rods, maar ook de coating die we gebruiken, zijn niet schadelijk is voor je eigen wimpers.  Elk wimperhaartje behandelen we met een speciaal laagje coating. Door deze coating heb je ongeveer 6 tot 8 weken plezier van je gelifte wimpers.

Elleebana One Shot Lash Lift is de nieuwste én hotste trend in de wimper industrie. Met deze revolutionaire behandeling is het mogelijk om volle gelifte wimpers te creëren die wekenlang mooi blijven. Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt of kunt dragen.

De Elleebana wimperliftbehandeling duurt 50 minuten en kost €50,00. Wil je tegelijkertijd je wimpers verven? Dan kost de behandeling €60,00. 

 

* Helaas kunnen we de wimperlifting niet toepassen bij alopecia, chemotherapie of conjunctivitis: veiligheid staat bij ons voorop. Heb je hier vragen over? Neem dan vooral even contact met ons op.