Behandeling

AGE DEFYING FACIAL 89,00 Euro

Een ontspannen huid verjongende gezichtsbehandeling die de huid doordringt met Medik8’s actieve ingrediënten: vitamine C om te beschermen en regenereren en vitamine A om te stimuleren en te corrigeren. Naast deze belangrijke vitamines, een massage met bindweefsel technieken en een fantastisch masker met verbluffend resultaat.

 

De behandeling duurt 75 minuten en bestaat uit

(huidanalyse, oppervlaktereiniging, superfacial peel, epileren/waxen, massage, skin boost masker, oogverzorging, serum, dag/nachtverzorging en zonbescherming)

 

 

HYDRATION FACIAL 60,00

Een complete voedende en comfortabele gezichtsbehandeling om de vitaliteit van de huid te herstellen . Zachte exfoliatie en de serums met hyalyronzuur zorgen ervoor dat de langdurige, aanvullende Medik8-formuleringen diepe hydratatie geven.

 

De behandeling duurt 60 minuten en bestaat uit

(huidanalyse, oppervlaktereiniging, peeling, epileren/waxen, massage, huidverbeteringsmasker, oogverzorging, serum, dag/nachtverzorging en zonbescherming)

BioPulse Therapy: detox en huidverstrakking in één.

85,00 Euro

Ervaar deze 100% natuurlijke en intensief huidherstellende behandeling nu bij Beauté de Vie!

BioPulse Therapy is ontworpen om de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Er wordt gewerkt met 20% pure vitamine C en een cocktail van peptiden. Het BioPulse Mask stimuleert het zuurstofrijke bloed, heeft een sterk enzymatische werking en zorgt voor lymfedrainage. Op deze manier wordt het extracellulaire weefsel van de huid en spieren schoon gespoeld. Zo worden afvalstoffen, gifstoffen (toxines) en vrije radicalen afgevoerd.

Een bijkomend voordeel is dat het pulserende effect zorgt voor verstrakking van de gezichtspieren. Zo wordt het ook wel natural face lifting genoemd.

Deep cleansing ritual met BioPulse cleanser, toner en exfoliatie, onzuiverheden verwijderen, 20% puur vitamine C concentraat en peptiden cocktail, BioPulse Enzyme Mask, afsluitende serums en verzorging op maat, inmasseren met ontspanningsmassage.

Effectiviteit:
– Anti-Aging, lifting en versteviging
– Aanmaak collageen en elastine
– Afvoeren van afvalstoffen en toxinen
– Verwijderen van dode huidcellen en verstoppingen in de poriën
– Bestrijden van vrije radicalen

PORE REFINING FACIAL 67,50 Euro

Diep reinigende werkstoffen werken om de poriën van binnenuit te verkleinen, terwijl botanische producten de huid verzachten, kalmeren en verhelderen.

 

De behandeling duurt 60 minuten en bestaat uit:

(huidanalyse, oppervlaktereiniging, superfacial peel, epileren/waxen, massage, huidverbeteringsmasker, oogverzorging, serum, dag/nachtverzorging en zonbescherming)

 

 

 

REDNESS CALMING FACIAL 67,50 Euro

Een verzachtende behandeling om onmiddellijk een ontstoken, warme, rode, gevoelige en zeer gevoelige huid te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen waardoor het herstel van de huid wordt bevorderd.

 

De behandeling duurt 60 minuten en bestaat uit

(huidanalyse, oppervlaktereiniging, superfacial peel, epileren/waxen, massage, huidverbeteringsmasker, oogverzorging, serum, dag/nachtverzorging en zonbescherming)

 

 

COLLAGEEN BOOST VIT C FACIAL 77,50 Euro

Een luxueuze verhelderingsbehandeling om de huid weer zijn gezonde uitstraling terug te geven. Een resultaatgerichte gezichtsbehandeling tegen niet-egale huidteint en verslapping; waardoor de huid er vernieuwd en verhelderd uitziet.

 

De behandeling duurt 75 minuten en bestaat uit:

(huidanalyse, oppervlaktereiniging, dubbele peeling, epileren/waxen, massage, collageen peel-off masker, oogverzorging, serum, dag/nachtverzorging en zonbescherming