Loveli

De deoderant van Loveli is hét antwoord als je op zoek bent naar een deoderant zonder aluminium, die je de hele dag fris houdt.

Puur natuurlijk, gemaakt van kokosolie en natriumbicarbonaat (zuiveringszout) en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid.

Daarnaast zijn er ook refills vergrijkbaar van de deoderants, waardoor het ook nog eens milieuvriendelijk is.

 

Loveli lipbalm 

De lipbalm van loveli is gemaakt van allermooiste, puur natuurlijke ingrediënten: avocado-olie, rijstkiemolie, candelillawas, vitamine E en nog veel meer. Dus geen minerale oliën, parafinne, parabenen of andere chemicaliën.

 

Loveli fasewash

De 100% natuurlijke facewash van loveli is super zacht voor je huid. Het heerlijke schuim is gemaakt van kokosolie, is mild en niet irriterend. Het verwijderd make-up zonder trekkerig aan te voelen. Met de essentiële oliën van sinaasappel en citroen voor een verslavend lekkere geur.

 

Loveli facemist

Deze facemist herstelt je huidbalans na het reinigen en verzorgt het meteen met groene thee-extract. Groene thee zit namelijk bomvol antioxidanten en dat helpt rimpels te voorkomen. Daarnaast werkt de Aloë Vera die er in zit direct verkoelend en verzachtend.

 

Loveli olie voor dag en nacht

Heb je een droge, gevoelige en rijpere huid, dan zou je de face oils van Loveli kunnen proberen. Inmiddels gebruiken alweer 1.000 vrouwen de gezichtsoliën van Loveli en stromen de meest enthousiaste verhalen dagelijks binnen. Even een paar van de geweldige reacties die Loveli graag met je wilt delen:

“Het voelt fantastisch, het ruikt lekker en ik heb werkelijk het idee dat mijn huid het ook fijn vind. Bij mijn dochter met haar puberhuid en pukkeltjes denk ik ook al verschil te zien. Volgens mij precies een week geleden kreeg ik de spulletjes thuisgestuurd… ik ben gruwelijk enthousiast!“ - Brechtje

"Ik had mee gedaan aan de testfase van deze fijne producten en ik zat met smart te wachten dat ze online te koop kwamen. Het was het wachten waard! Ik heb een sterke, maar gevoelige huid en mijn ervaring is dat door de natuurlijke ingrediënten mijn huid een stuk rustiger geworden is. Minder rode vlekken en plekken. Het ruikt lekker en mijn huid voelt heerlijk zacht aan."- Threa

"Ik heb een vrij lastige huid.. Droog maar toch vet, rimpeltjes en puistjes… Lastig dus. Maarrr ik ben zo blij met de huidverzorging! M’n huid voelt heerlijk aan en ziet er beter uit, rustiger. Super blij mee!"- Miriam

 

Naast deze fantastische producten zijn er nog meer in de maak. Bijvoorbeeld een bodylotion, een herenlijn en misschien ook wel een shampoo. Ik houd jullie op de hoogte en zodra er iets nieuws in het assortiment komt, dan horen jullie het gelijk.