Medik8

Schoonheidssalon in Houten Beauté de Vie werkt met de producten van Medik8

 

Medik8 heeft een passie om te streven naar een betere huidgezondheid. Iedereen moet zich zelfverzekerd en mooi kunnen voelen. Dat is waarom Medik8 krachtige huidverbetering creëert die zichtbare resultaten oplevert. Ieder Medik8 product heeft een geweldige textuur, een heerlijke geur en krachtige ingrediënten, in combinatie met baanbrekende wetenschap.

 
De producten van Medik8 zijn

 

DIERVRIENDELIJK

VRIJ VAN PARABENEN

VEGAN VRIENDELIJK

WETENSCHAP VERSUS NATUUR:

 

De natuur biedt ons veel geschenken die zeer effectief zijn in huidverbetering, maar de grens tussen wetenschap en natuur is niet altijd zo zwart en wit als het lijkt. Veel effectieve en veilige ingrediënten in huidverbetering zijn te vinden in de natuur. Bijvoorbeeld vitamine A en vitamine C, maar om het deel van een ingrediënt dat op de huid werkt te extraheren, is een wetenschappelijk proces vereist. En dit proces zorgt niet alleen voor grotere doeltreffendheid en zuiverheid, het vermindert ook de kans op irritaties en reacties. Wetenschap is niet de vijand.

Duurzaamheid is absoluut essentieel in de schoonheidsindustrie – iets dat we willen verbeteren. Het gebruik van sommige natuurlijke ingrediënten kan vaak onhoudbaar zijn. Dus om de natuurlijke omgeving van de aarde te beschermen, kan het beter zijn om een versie van het ingrediënt te gebruiken dat in een laboratorium is geformuleerd, en de veiligheid en werkzaamheid ervan te waarborgen.

Bij Medik8 streven ze naar een balans. Als er een wetenschappelijk ingrediënt is dat effectievere resultaten oplevert en wordt ondersteund door klinische gegevens, zullen ze het gebruiken, maar als er een natuurlijk alternatief is met dezelfde effecten, gaat Medik8 altijd voor het laatste.

CSA Filosofie van Medik8 is vitamine C + Sunscreen overdag en vitamine voor in de nacht.